SEIZOEN 2015 - 2016

We want more!

WE WANT MORE!


De grappigste actrices van Nederland voor het eerst samen op één toneel 

Met We Want More! krijgt dit theaterseizoen een zeer bijzonder toetje. Een hilarische en muzikale komedie waarin de grappigste actrices van Nederland voor het eerst samen  op één toneel staan. Een voorstelling met onder anderen Lies Visschedijk, Elise Schaap, Angela Groothuizen, Tina de Bruin, Petra Laseur, Peggy Vrijens, Wimie Wilhelm, Anne-Marie Jung, Sytske van der Ster, Carolina Mout en Rop Verheijen.

We Want More! is een hilarische en muzikale komedie. Het verhaal draait om Womens World, een vrouwenkoor, dat twintig jaar geleden op haar hoogtepunt uit elkaar ging. Tijdens het weerzien - na járen - en de voorbereidingen op het optreden, blijkt dat het leven niet voor alle vrouwen is verlopen zoals gehoopt en door onverwachte onthullingen komen de verhoudingen op scherp te staan.

We Want More! is een snelle, vlijmscherpe en soms ontroerende komedie. Bijgestaan door een live-band zingt het sterrenensemble grote hits van onder anderen Prince, Dolly Parton en Bruno Mars, die speciaal voor deze voorstelling opnieuw zijn gearrangeerd.

Video's


Foto's

Quotes

Geestig en ontroerend
Theaterkrant ★★★★
  

Feel good-theaterfeestje
Het Parool ★★★★
  

Een heerlijke 'feel good'-voorstelling
De Telegraaf ★★★ 1/2
  

Muzikaal feestje op het podium (...) in die simpele opzet slaagt deze komedie met glans
de Volkskrant ★★★
  

vinnige dialogen en atletisch gearrangeerde popsongs van klassiek allooi
NRC Handelsblad ★★★★
  


Credits

Spel: Lies Visschedijk, Elise Schaap, Angela Groothuizen, Tina de Bruin, Petra Laseur, Peggy Vrijens, Wimie Wilhelm, Anne-Marie Jung, Sytske van der Ster, Carolina Mout, Rop Verheijen, Rosanne de Wijs, Emma van Muiswinkel en Esther Lindenbergh
Gitaar: Jeroen den Hengst
Basgitaar: Joel Groenewold
Drums: Frank Wardenier
Regie: Geert Lageveen
Script: Bodil de la Parra
Scriptadvies: Margôt Ros
Arrangementen: Rutger de Bekker, Peter van de Witte


SEIZOEN 2015 - 2016

Chez BROOD DE VERLEIDERS: door de bank (serieus) genomen AMANDLA! MANDELA de musical Advocaat van de duivel Soul Brothers Ventoux Chakra's & Chardonnay Oeroeg We want more! #aanstormend Draai het eens om Gaat het nog door? Een sprong in de tijd Van horen zeggen Cruijff en Pipo De Tweede van Zeben Nergens veilig In concert De snoepwinkel is gesloten Eeuwig vlees TAART Hoe mooi alles Ik kom terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING