SEIZOEN 2015 - 2016

Van horen zeggen

PETER HEERSCHOP

VAN HOREN ZEGGEN


In zijn, nu alweer tweede, theatersolo onderzoekt Peter Heerschop op welke manieren mensen zichzelf enorm kunnen neppen. Hoe het komt dat je regelmatig het één zegt en het ander doet. Of dat je het één zegt en het ander voelt. Peter vertelt verhalen over hoe mensen keihard de waarheid kunnen ontkennen en gelukzalig kunnen geloven in geweldige leugens. Over mensen die een scherp oog hebben voor de kleinste misstappen van een ander, maar een enorme blinde vlek voor hun eigen vergissingen. Over mensen die het moeilijk vinden om zelf te zeggen wat ze vinden en zich daarom het liefst verschuilen achter blunders van vrienden, nooit bewezen onderzoeken of óóit gelezen avonturen. Mensen die zich altijd redden met "van horen zeggen", met als troostrijke gedachte dat we daar allemaal hetzelfde in zijn.

In een mengeling van columnist, cabaretier, ongeloofwaardig  wetenschapper en struikelende 'Minister van Enthousiasme' probeert Peter uit te leggen waar we elkaar écht mee kunnen helpen. Met als doel dat iedereen de zaal uit loopt met een hele grote glimlach en minimaal één idee dat het leven kan veranderen. Al is het maar voor 10 minuten.

Bezoek de website van Peter Heerschop


Foto's


Social Media


Credits

Regie: Hans Sibbel
Tekst en spel: Peter Heerschop
SEIZOEN 2015 - 2016

Chez BROOD DE VERLEIDERS: door de bank (serieus) genomen AMANDLA! MANDELA de musical Advocaat van de duivel Soul Brothers Ventoux Chakra's & Chardonnay Oeroeg We want more! #aanstormend Draai het eens om Gaat het nog door? Een sprong in de tijd Van horen zeggen Cruijff en Pipo De Tweede van Zeben Nergens veilig In concert De snoepwinkel is gesloten Eeuwig vlees TAART Hoe mooi alles Ik kom terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING