SEIZOEN 2015 - 2016

Nergens veilig

PETER VAN ROOIJEN

NERGENS VEILIG


Peter van Rooijen voelt zich kwetsbaar. Dat vindt Peter van Rooijen niet leuk. Peter van Rooijen wil zich namelijk veilig voelen. Maar niemand is te vertrouwen. Het gevaar loert aan alle kanten. Niet alleen op straat of in de natuur, maar ook bij vrienden. Of in de Vrije School. Of zelfs in het theater. De muzikant, de technicus, het publiek... Maar wat doe je hier aan? Peters nieuwe theaterprogramma Nergens Veilig gaat over zelfbescherming; over hoe smoesjes en leugens ons werkelijke doel, simpelweg gelukkig zijn, in de weg staan. Uiteraard weer vol met ijzersterke liedjes, gestoorde dialogen en verwarrende meta-humor.

Peter van Rooijen won het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2012, is onderdeel van muziektheatergezelschap Circus Treurdier en lid van singer-songwriter collectief Het Nieuwe Lied. Nergens Veilig is zijn tweede avondvullende programma, waarin hij wederom speelt met muzikant Anne Punt.

Bezoek de website van Peter van Rooijen

Video'sSocial Media


Credits

Tekst, muziek en spel: Peter van Rooijen
Muziek en spel: Anne Punt
Advies: Jeroen Woe
Techniek: Eelke Slooten


SEIZOEN 2015 - 2016

Chez BROOD DE VERLEIDERS: door de bank (serieus) genomen AMANDLA! MANDELA de musical Advocaat van de duivel Soul Brothers Ventoux Chakra's & Chardonnay Oeroeg We want more! #aanstormend Draai het eens om Gaat het nog door? Een sprong in de tijd Van horen zeggen Cruijff en Pipo De Tweede van Zeben Nergens veilig In concert De snoepwinkel is gesloten Eeuwig vlees TAART Hoe mooi alles Ik kom terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING