SEIZOEN 2015 - 2016

De Tweede van Zeben

KIM VAN ZEBEN

DE TWEEDE VAN ZEBEN


In deze krankzinnige, muzikale Tweede lijkt wederom niks te gek voor de fantasie en de stembanden van Van Zeben. "Ben je bang ofzo?", vroeg een vriend haar laatst. "Altijd maar vluchten in rare stemmetjes en wonderlijke typetjes. Houd eens op jezelf alle kanten op te dirigeren! Weg met die angstbezweringen, wees jezelf!" Zal het Kim dit keer wel lukken om maat te houden...?

Nee, natuurlijk niet! Zo speelt ze in haar eentje een orkest van bijna vijftig man, twee Afrikaanse maffiabazen, een revue artiest uit het Polygoonjournaal en een operazangeres met een burn-out. Eén ding hebben ze gemeen met Kim, ze zijn allemaal toch wel een beetje bang voor verandering.

Mega-energieke cabaretière Kim van Zeben blinkt uit in hilarische ontroerende personages die zij met ogenschijnlijk groot gemak neerzet. Met haar snelle schakelingen, mooi gezongen liedjes, idiote stemmen, buikspreekacts en originele vondsten heeft Kim haar unieke stijl gevonden. Vorig seizoen toerde ze met haar eerste avondvullende programma Syndroom van Zeben door het land. De pers was lovend over deze muzikale, verrassende alleskunner, roemde haar "meeslepende zelfspot" en typeerde haar als "een wervelwind" en "verrassend anders".

Bezoek de website van Kim van Zeben

Video's


Foto's

Quotes

Kim van Zeben pakt haar publiek in op festival Boulevard Lees verder
Brabants Dagblad
14 augustus 2015

Dolkomische Kim van Zeben... Lees verder
Scenes.nu ★★★★
13 augustus 2015


Social Media


Credits

Tekst en spel: Kim van Zeben
Regie: Servaes Nelissen
Dramaturgie: Marijn van der Jagt
Muziekbijdragen: Dante Boon, Rogier Hemmes, Mees Christeller, Jeroen Sleyfer
Tekstbijdragen: Yvon Weijers, Sytske van der Ster en Servaes Nelissen


SEIZOEN 2015 - 2016

Chez BROOD DE VERLEIDERS: door de bank (serieus) genomen AMANDLA! MANDELA de musical Advocaat van de duivel Soul Brothers Ventoux Chakra's & Chardonnay Oeroeg We want more! #aanstormend Draai het eens om Gaat het nog door? Een sprong in de tijd Van horen zeggen Cruijff en Pipo De Tweede van Zeben Nergens veilig In concert De snoepwinkel is gesloten Eeuwig vlees TAART Hoe mooi alles Ik kom terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING