Bonnie & Clyde

MISS MOLLY & ME

BONNIE & CLYDE


Miss Molly & Me komt met een nieuw theaterconcert! Het beruchte roversduo Bonnie en Clyde vormden de bron voor een berg nieuwe liedjes en verhalen. Dit gevreesde duo ging weliswaar het verkeerde pad op, maar in ieder geval niet het geijkte. Marlijn Weerdenburg (Danni Lowinski, Soldaat van Oranje) en Helge Slikker (Gouden Kalf voor de filmmuziek van Kauwboy, muziek Gejaagd door de Wind) zoeken in deze voorstelling naar de Bonnie en Clyde in zichzelf. Ze onderzoeken het gevoel van de ontsnapping, de euforie en de onrust. Hoe voelt het om buiten het systeem te leven, om nergens bij te horen? Is een ondergaande zon mooier als je weet dat elke seconde je laatste kan zijn? Door het verhaal voorop te stellen en nieuwe muzikale uitstapjes te maken luistert het concert Bonnie and Clyde als een film. Met goede afloop...!

Fans opgelet: 14 mei verschijnt het nieuwe album Bonnie and Clyde!


De vorige tour van Miss Molly & Me, Travelers, is erg goed ontvangen! Het bijbehorende album behaalde zelfs de album Top 40.

De pers over Travelers:
'De theatertour is anderhalf uur lang boeiend, opgewekt, uit het hart en van muzikaal hoog niveau. Een absolute aanrader.' - 1e Rang
'Feel good muziek van het betere soort.' - Parool

Tevens te zien in #aanstormend

Bezoek de website van Miss Molly & Me

TrailerVideo

Gotta see it all


Social Media


Credits

Coaching: Paul de Munnik
Geluid: Erik Hendriks
Lichtontwerp: Yuri Schreuders


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING