SEIZOEN 2013 - 2014

Gelukzoekers

PETER HEERSCHOP

GELUKZOEKERS


Peter Heerschop met verhalen die je nooit meer vergeet

Cabaretier Peter Heerschop gaat in zijn allereerste soloprogramma op zoek naar wat hem écht raakt. Waar hij keihard om moet lachen, wat hem ontroert, waar hij zich enorm voor schaamt en wat hij altijd nog een keer zou willen doen.

Hij vertelt wat hij altijd al een keer heeft willen vertellen, of wat hem opeens te binnen schiet.

En zet alles in wat hij ooit heeft ondernomen en meegemaakt: ervaringen bij radio en televisie, lesgeven aan moeilijk opvoedbare kinderen, liefde én leugens, de Olympische Spelen, en ontmoetingen met allerlei mensen die er toe doen. Er is muziek, er is dans, er zijn gesprekken en een soort van seks en rock 'n roll. Waarschijnlijk zonder zang, maar zelfs dat kan niet worden beloofd. Het wordt vooral een avond met verhalen. Hilarische verhalen, roerende verhalen. Verhalen die je liever niet meer vergeet.

Video'sSocial Media


Credits

Eindregie: Hans Sibbel
Tekst en spel: Peter Heerschop
Licht & geluid: Jantje Geldof
Decor: Harry de Dood
Muziek: Paul de Munnik & David Middelhoff
Eventuele dans: Jan Kooijman
Uitvoerend producent: Eva Posthuma de Boer


SEIZOEN 2013 - 2014

Tegengif Gejaagd door de wind Haar naam was Sarah Onbeperkt Genieten DUS... Syndroom van Zeben LOUD! Travelers Back to Basic One Night of Queen Powervrouwen - Een revue van nu Wachtlokaal 9 Gelukzoekers Quimeras Stef Bos & Band Lente Wat doe ik hier? DE VERLEIDERS: de val van een super-man De Vagina Monologen DE VERLEIDERS: de casanova's van de vastgoedfraude


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING