SEIZOEN 2013 - 2014

Travelers

MISS MOLLY & ME

TRAVELERS


Pakkende liedjes met een beetje soul, een beetje folk en heel veel hart

Tijdens de tournee van de debuutvoorstelling Rewind and Say Hello riep Miss Molly & Me nog dat ze de wereld ging veroveren. En ja hoor, inmiddels is het muzikale duo daar druk mee bezig en is er een nieuw theaterconcert: Travelers. Verse liedjes met verse verhalen over New York, Kaapstad en Rome. Om maar eens een paar plekken te noemen waar Helge Slikker en Marlijn Weerdenburg dit jaar speelden.

De liedjes zijn filmischer dan ooit, niet gek aangezien Helge ook componeert voor film en onlangs een Gouden Kalf won met zijn muziek voor de veelbekroonde film Kauwboy. De vindingrijke en rake teksten bevinden zich altijd precies op de juiste plek in de muziek. Elk lied herbergt een eigen verhaal en een eigen sfeer. Tel hier de zwoele betoverende stem van Marlijn en het rauwe geluid van Helge bij op en je weet, hier gebeurt iets unieks. Marlijn is naast zangeres ook actrice; haast iedereen kent haar inmiddels wel als het gezicht van Danni Lowinski, de nieuwe succesvolle serie van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce.

Video's


Foto's


Social Media


Miss Molly & Me

Credits

Coaching: Paul de Munnik
Zang: Marlijn Weerdenburg
Zang, gitaar, piano: Helge Slikker
Drums, zang: Dave Menkehorst
Bas: Dries Laheye
Lichtontwerp: Yuri Schreuders
Geluidsontwerp: Erik Hendriks
Styling: Suzanne Eldering


SEIZOEN 2013 - 2014

Tegengif Gejaagd door de wind Haar naam was Sarah Onbeperkt Genieten DUS... Syndroom van Zeben LOUD! Travelers Back to Basic One Night of Queen Powervrouwen - Een revue van nu Wachtlokaal 9 Gelukzoekers Quimeras Stef Bos & Band Lente Wat doe ik hier? DE VERLEIDERS: de val van een super-man De Vagina Monologen DE VERLEIDERS: de casanova's van de vastgoedfraude


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING