SEIZOEN 2013 - 2014

Onbeperkt Genieten

NILGÜN YERLI

ONBEPERKT GENIETEN


“Poepen is ook een vorm van genieten, maar niemand waardeert het, je neemt het voor lief”

Wanneer genoot je voor het eerst? Er zijn mensen die zich de eerste keer niet kunnen herinneren. Maar sommigen herinneren zich hun laatste keer niet eens. Wat is genieten? Een gratis kop koffie bij een treinreis? Of luxe nootjes bij een borrel? Of een toetje waarbij de calorieën er niet toe doen? Verzadigd zijn we in genot... Onbeperkt genieten kunnen we... van alles. Maar in hunkering naar het genot voor dat ene warme gevoel van binnen, dat je krijgt als iemand een glimlach op je gezicht tovert. Onbeperkt Genieten is een voorstelling die je moet zien. Om te genieten.

Nilgün Yerli is enig en uniek in de Nederlandse cabaretwereld. Ze brengt goede verhalen, waarin humor en ontroering prachtig zijn verweven. Ze is zowel warm en poëtisch, als scherp en kritisch.

Bezoek de website van Nilgün Yerli


Foto's


Social Media


Credits

Regie: Titus Tiel Groenestege
Spel en tekst: Nilgün Yerli


SEIZOEN 2013 - 2014

Tegengif Gejaagd door de wind Haar naam was Sarah Onbeperkt Genieten DUS... Syndroom van Zeben LOUD! Travelers Back to Basic One Night of Queen Powervrouwen - Een revue van nu Wachtlokaal 9 Gelukzoekers Quimeras Stef Bos & Band Lente Wat doe ik hier? DE VERLEIDERS: de val van een super-man De Vagina Monologen DE VERLEIDERS: de casanova's van de vastgoedfraude


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING