SEIZOEN 2012 - 2013

Rewind and Say Hello Theatertour

MISS MOLLY & ME

REWIND AND SAY HELLO THEATERTOUR


D nieuwe muzikale sensatie

Speelperiode: 2 november t/m 21 december 2012
Première: 14 november 2012, Toneelschuur Haarlem


"De nieuwe muzikale sensatie in de theaters. Het beste dat Nederland qua aanstormend singer/songwriter-talent te bieden heeft." Dat zegt regisseur Paul de Munnik (Acda & De Munnik) over Miss Molly & Me. En Giel Beelen tipte het duo in de VARAgids met de fijne kwalificatie "übervrolijk".
Met individueel een flinke dosis theaterervaring op zak, is hun gezamenlijke start op z’n zachtst gezegd spectaculair: een optreden in DWDD, een lekkere single, een heerlijk album en sinds september 2011 schrijft Miss Molly & Me een maandelijkse muzikale column van LINDA. magazine en zijn ze officieel de LINDA.huisband. De nummers die ze in hun theatertournee brengen herbergen invloeden van folk, pop, country en americana. Miss Molly & Me maakt van elk theater een huiskamer. Een huiskamer vol liefde, geluk, verdriet en de pracht van het alledaagse.

Bezoek de website van Miss Molly & Me

Video'sSocial Media


Credits

Zang en muziek: Helge Slikker en Marlijn Weerdenburg
Regie: Paul de Munnik


SEIZOEN 2012 - 2013

Ek Loop Die Pad Tegengif Dubbel Cabaret HEMA de musical Syndroom van Zeben Rewind and Say Hello Theatertour Gelukzoekers De Nacht van NUHR One Night of Queen Heb je hun weer... Wachtlokaal 9 / Cabarestafette 2012 Soul Celebration Joy to the world Terug naar de kust De Vagina Monologen DE VERLEIDERS: de casanova's van de vastgoedfraude Zadelpijn 2: Het verwende nest


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING