SEIZOEN 2012 - 2013

Terug naar de kust

TERUG NAAR DE KUST


Een toneelstuk naar de psychologische thriller Terug naar de kust van Saskia Noort.

Speelperiode: 18 januari t/m 21 mei 2013
Première: 31 januari 2013, Stadsschouwburg Haarlem


Vastgebonden en gedrogeerd is Maria overgeleverd aan de wreedheden van haar krankzinnige zus Ans, die met kille discipline een bruut en weerzinwekkend plan uitvoert.

Om te ontsnappen aan doodsbedreigingen vlucht Maria met haar kinderen naar haar zus, op zoek naar rust en veiligheid. Niets is meer wat het lijkt.
De schokkende jeugdherinneringen aan haar gestoorde moeder komen steeds vaker terug en de twijfel aan haar geestelijke gezondheid door haar omgeving neemt toe. Maria’s grootste angst, net zo gestoord te zijn als haar moeder, lijkt werkelijkheid te worden.
Doet ze het zichzelf aan? Verbeeldt ze het zich of is het werkelijkheid? Kan Maria ontsnappen aan de razernij van haar zus Ans en een eind maken aan deze inktzwarte nachtmerrie?

Video's


Foto's


Credits

Regie: Mette Bouhuijs Bewerking: Léon van der Sanden Cast: Kim Pieters, Miryanna van Reeden, Cas Jansen, Vincent Croiset en Wivineke van Groningen Producent: Bos Theaterproducties Decorontwerp: Catharina Scholten Kostuumontwerp: Maya Schröder Lichtontwerp: Reinier Tweebeeke Geluidsontwerp: Jaap van Keulen Casting: Kemna Casting, Marc van Bree


SEIZOEN 2012 - 2013

Ek Loop Die Pad Tegengif Dubbel Cabaret HEMA de musical Syndroom van Zeben Rewind and Say Hello Theatertour Gelukzoekers De Nacht van NUHR One Night of Queen Heb je hun weer... Wachtlokaal 9 / Cabarestafette 2012 Soul Celebration Joy to the world Terug naar de kust De Vagina Monologen DE VERLEIDERS: de casanova's van de vastgoedfraude Zadelpijn 2: Het verwende nest


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING