SEIZOEN 2012 - 2013

Dubbel Cabaret

KIM VAN ZEBEN / POOLVOGEL

DUBBEL CABARET


Grijp je kans: twee gloednieuwe voorstellingen van aanstormende cabarettalenten op n avond!

Speelperiode: 22 september 2012 t/m 11 mei 2013

Een uitgelezen mogelijkheid om deze jonge en veelbelovende cabaretiers als eerste te ontdekken: Kim van Zeben, het ADHD-kanon, en Poolvogel, vier jonge mannen met verbazingwekkend sterke grappen.

Met Kim van Zeben is er geen mogelijkheid om even rustig op adem te komen in je theaterstoel. Zij dendert met ongekende turbulentie en muzikaliteit over het podium en schakelt razendsnel tussen typetjes en onderwerpen. Limburgers, Marokkanen, boeren, stripfiguren en zelfs dieren; ze strijden in Kim om de aandacht en willen allemaal het hoogste woord. Tom de Ket begeleidt haar in de eindregie en is vol lof. Wie durft het aan?

Minstens zo aanstormend is het muzikale cabaretkwartet Poolvogel. De groep won al diverse prijzen, waaronder zilver op het Amsterdamse Kleinkunst Festival en komt nu met een geheel nieuwe voorstelling. Ze maken een uitdagende mix van absurdistische sketches, explosieve loltrapperij en humoristische liedjes, waarin ze normale omgangsvormen en onzekerheden tot in het bizarre uitvergroten.
Cabaretiers Peter Heerschop en Viggo Waas zijn razend enthousiast over Poolvogel en mogen zich de officiële coaches van de veelbelovende groep noemen. Heerschop: "Kom er nog maar eens om. Een groep. En nog echt goed ook. Je kunt er maar het best vanaf het begin bij zijn geweest." De eindregie is in handen van Daniël Samkalden.

Bezoek de website van Kim van Zeben | Bezoek de website van Poolvogel

Video's


Foto's


Social Media


Credits

Kim van Zeben – Syndroom van Zeben:
Eindregie: Tom de Ket
Teksten: Kim van Zeben
Tekstbijdragen: Tom de Ket en Yvon Weijers
Muziekbijdragen: Jeroen Thijsen

Poolvogel – Wachtlokaal 9:
Poolvogel: Marius van Duijn, Joppe van Driel, Matthijs de Wit en Jense Meek
Coaches/eindregie: Peter Heerschop en Viggo Waas
Teksten: Poolvogel
Tekstbijdragen: Jan Beuving en Roemer van der Steeg
Eindregie: Daniël Samkalden


SEIZOEN 2012 - 2013

Ek Loop Die Pad Tegengif Dubbel Cabaret HEMA de musical Syndroom van Zeben Rewind and Say Hello Theatertour Gelukzoekers De Nacht van NUHR One Night of Queen Heb je hun weer... Wachtlokaal 9 / Cabarestafette 2012 Soul Celebration Joy to the world Terug naar de kust De Vagina Monologen DE VERLEIDERS: de casanova's van de vastgoedfraude Zadelpijn 2: Het verwende nest


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING