SEIZOEN 2012 - 2013

De Nacht van NUHR

DE NACHT VAN NUHR


Exclusief te zien in De Kleine Komedie!

Speelperiode: 26 november t/m 1 december 2012

In 2012 bestaat cabaretgroep NUHR vijfentwintig jaar. Dit vieren ze door vijfmaal de Nacht van NUHR te spelen. De Nacht van NUHR is een ultieme NUHR-belevenis. Met de hoogtepunten, de dieptepunten, nooit gespeelde scènes, verzoeknummers, een quiz, karaoke, samenzang en publieks-participatie. Elke voorstelling zal anders zijn, met bijdrages van muzikale vrienden. Exclusief te zien in De Kleine Komedie.

Tien jaar geleden vond de eerste Nacht van NUHR plaats. In navolging van dit inmiddels legendarische avontuur, waarin NUHR zijn 15-jarige bestaan vierde, maken de mannen er ook nu weer een lange, onvergetelijke nacht van.
Peter Heerschop, Joep van Deudekom en Viggo Waas ontmoetten elkaar in 1987 op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. De rest is geschiedenis: de groep klom gestaag naar een stevige positie aan de top van het Nederlandse cabaret. Niet in de laatste plaats door troef Eddie B. Wahr die in 1998 van het trio een blijvend kwartet maakte. Een bekroning volgde in 2004 met de Poelifinario voor Over de Top.

Bezoek de website van De Nacht van NUHRSocial Media


Credits

Spel: Joep van Deudekom, Viggo Waas, Peter Heerschop, Eddie B. Wahr


SEIZOEN 2012 - 2013

Ek Loop Die Pad Tegengif Dubbel Cabaret HEMA de musical Syndroom van Zeben Rewind and Say Hello Theatertour Gelukzoekers De Nacht van NUHR One Night of Queen Heb je hun weer... Wachtlokaal 9 / Cabarestafette 2012 Soul Celebration Joy to the world Terug naar de kust De Vagina Monologen DE VERLEIDERS: de casanova's van de vastgoedfraude Zadelpijn 2: Het verwende nest


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING