SEIZOEN 2012 - 2013

Joy to the world

SOWETO GOSPEL CHOIR

JOY TO THE WORLD


Beroemdste gospelkoor ter wereld voor het eerst met de feestdagen in Nederland!

Speelperiode: 18 december 2012 t/m 6 januari 2013

Het wereldberoemde Soweto Gospel Choir vereert slechts enkele theaters in Nederland met een concert tijdens en rond de feestdagen. Zorg dus dat u er op tijd bij bent!
Want er is geen mooier moment om te genieten van dit fantastische koor dat bij iedereen een glimlach op het gezicht tovert. Het Zuid-Afrikaanse koor, dat precies tien jaar bestaat, is overladen met prijzen uit binnen- en buitenland, waaronder twee Grammy’s en een Emmy Award. Het gaf geweldige optredens weg met de muzikale groten der aarde zoals Bono, Kylie Minogue en Celine Dion. En niemand minder dan Nelson Mandela, Desmond Tutu en Oprah Winfrey zijn grote fans. Een avondje Soweto Gospel Choir betekent een feel good-belevenis van jewelste. De 26 koorleden zingen prachtig ritmisch, harmonisch, a capella en met een live band. Tel daarbij op de expressieve dans en de kleurrijke kostuums en u heeft een concert uit duizenden. En nu, voor het eerst, mét eindejaars-sentiment!

Bezoek de website van Soweto Gospel Choir

Video'sSocial MediaSEIZOEN 2012 - 2013

Ek Loop Die Pad Tegengif Dubbel Cabaret HEMA de musical Syndroom van Zeben Rewind and Say Hello Theatertour Gelukzoekers De Nacht van NUHR One Night of Queen Heb je hun weer... Wachtlokaal 9 / Cabarestafette 2012 Soul Celebration Joy to the world Terug naar de kust De Vagina Monologen DE VERLEIDERS: de casanova's van de vastgoedfraude Zadelpijn 2: Het verwende nest


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING