NAT

JOEP ONDERDELINDEN

NAT


“Toon Hermans in pocketformaat” (de Volkskrant)

Speelperiode: 24 september 2010 t/m 25 mei 2011
Reprise: 29 maart t/m 28 april 2012
Première: 19 november 2010, Schouwburg De Meerse, Hoofddorp


Vorig seizoen toerde Joep met NAT al langs de Nederlandse theaters.
De pers was lovend. Het publiek ook. De Volkskrant vergeleek hem met niemand minder dan Toon Hermans, en roemde zijn mooi gecomponeerde voorstelling. Het Parool schreef: "NAT klopt aan alle kanten", "spannend als een Hollywood achtervolging en grappig als een sketch van Monty Python."
Het publiek: "In tijden niet zo gelachen", "Prachtige zangstem", "Het gaat ook nog ergens over", "Ik kom nog een keer", "Grappig én ontroerend."
Nog steeds zijn er mensen die Joep alleen kennen als de postbode Siemen uit de serie Zaai (met Plien & Bianca). Maar Joep kan meer, véél meer! Dat laat hij wederom zien in NAT.

Bezoek de website van Joep Onderdelinden

TrailerFoto's

Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie Open grote versie

Quotes

Onderdelinden zoekt geslaagd naar geluk (...) Onderdelinden is een beweeglijk, cartooneske figuur en hij heeft decor en inhoud daar voortreffelijk op afgestemd (...) Onderdelinden heeft een heerlijk kinderlijk verbeeldingsvermogen waarmee hij de verschillende fases in zijn leven smaak geeft (...) Spannend als een Hollywoodachtervolging, grappig als een sketch van Monty Python (...) NAT klopt aan alle kanten.
Het Parool
26 november 2010

Toon Hermans in pocketformaat (...) In een mooi gecomponeerde voorstelling met een organisch met elkaar verbonden opening en slot, gaat Onderdelinden op zoek naar geluk (...) Dit keer ontpopt hij zich tot een interessante Toon Hermans in pocketformaat (...) een originele beweeglijke verteller, die zijn publiek meeneemt in zijn gedachtestroom.
Volkskrant
3 november 2010

Social Media


Zakelijk markt

Joep Onderdelinden is ook te boeken voor de zakelijke markt. Voor meer info kijk op www.bosbusiness.nl.

Credits

Tekst en spel: Joep Onderdelinden
Begeleiding: Lieneke le Roux
Eindregie: Bruun Kuijt
Vormgeving: Dirk Pieter Terpstra
Muziek: Raymund van Santen
Lichtontwerp: Remko van Wely
Techniek: Eelco Vellema


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING