SEIZOEN 2011 - 2012

Beats of the Spanish Streets

CUADRO FLAMENCO

BEATS OF THE SPANISH STREETS


Overrompelend Spaans spektakel met opzwepende dans, zang en muziek

Speelperiode: 17 februari t/m 19 maart 2012
Première: 24 februari 2012, Parktheater Eindhoven


Dit grootschalige spektakel vol internationale topdansers en topmuzikanten (met een cast van maar liefst 15 personen) maakt maar een korte, exclusieve tournee langs een beperkt aantal theaters in Nederland. U boft als uw theater deze overrompelende totaalshow geboekt heeft, waarin opzwepende flamenco en Baskische invloeden de absolute en vaak ook heel verrassende hoofdrol hebben.

In Beats of the Spanish Streets gaat u op zoek naar de Spaanse ziel. In straten en op pleinen, terwijl langzaam de zon zakt en de temperatuur steeds prettiger wordt. U voelt zich tijdens de voorstelling een ware ontdekkingsreiziger, die van de ene in de andere aangename verrassing valt. De dans is wervelend, de zang is betoverend, de muziek is klasse.

Duende!

Bezoek de website van Cuadro Flamenco

Video's


Foto'sSEIZOEN 2011 - 2012

Wilde Lucht Vuur in Glas De Aanslag Burn the Floor Beats of the Spanish Streets Calendar Girls De Eenzaamheid van de Priemgetallen De eetclub One Night of Queen Jip en Janneke, de mjoeziekul Celebrating South Africa Rewind and Say Hello Theatertour Weer met Henk Het werkt wel NAT Heb je hun weer... 2012 Desperate first ladies Heaven Sent De Sas & Jan zelfhulptour Soul Sisters Fame Over Zadelpijn en ander Damesleed


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING