SEIZOEN 2011 - 2012

Heb je hun weer...

PLIEN & BIANCA

HEB JE HUN WEER...


Het allerbeste van 15 jaar Plien & Bianca

Speelperiode: 24 februari t/m 16 juni 2011
Reprise: 5 januari t/m 5 april 2012
Reprise 2: 2 oktober 2012 t/m 1 juni 2013


Plien en Bianca zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse cabaretwereld. Zoveel jaren ervaring leverden de dames een buitengewoon rijk oeuvre op. Voor hun nieuwste show Heb je hun weer... hebben de twee rascabaretières dan ook de allerbeste scènes uit hun voorgaande programma's geselecteerd. De meest lachwekkende, ontroerende en hilarische momenten uit vijftien jaar Plien & Bianca passeren nog één keer de revue. De beide dames zijn en blijven kampioenen in het creëren van onvergetelijke typetjes. Zoals de negertjes uit Ngorongoro, de blote mannen met polstasjes, de boerenmeisjes uit BIKS! en nog veel meer. Ja hoor, daar heb je hun weer!

Bezoek de website van Plien & Bianca


Foto's

Quotes

Macaber, triest en dus zéér om te lachen, omdat beide meiden formidabel omgaan met mimiek, tekst, expressie en stem. Prikkelende vondsten, het fijnmazige geluidsdecor en slimme effecten dragen veel bij, maar de werking zit in de precisie waarmee beiden op de millimeter de optocht van kolderieke parodieën schrijnend mooi neerzetten.
Dagblad van het Noorden
28 mei 2011

Ze brengen hun personages tot leven met precies de juiste gebaartjes, de goede intonatie, de exact kloppende aankleding. De gilletjes, de stemmetjes, de lachjes –alles klopt tot in de details.
Elsevier
7 mei 2011

Plien en Bianca behoren tot de top van de Nederlandse comedy.
Leidsch Dagblad
15 april 2011


Social Media


Credits

Tekst en spel: Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman Regie: Kees Prins en Patrick Stoof Tekstbijdragen: Paul Groot, Kees Prins, Patrick Stoof en Geert Lageveen Lichtontwerp: GVDO, Jantje Geldof Decorontwerp: Harry de Dood


SEIZOEN 2011 - 2012

Wilde Lucht Vuur in Glas De Aanslag Burn the Floor Beats of the Spanish Streets Calendar Girls De Eenzaamheid van de Priemgetallen De eetclub One Night of Queen Jip en Janneke, de mjoeziekul Celebrating South Africa Rewind and Say Hello Theatertour Weer met Henk Het werkt wel NAT Heb je hun weer... 2012 Desperate first ladies Heaven Sent De Sas & Jan zelfhulptour Soul Sisters Fame Over Zadelpijn en ander Damesleed


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING