SEIZOEN 2010 - 2011

Soul & Disco Brothers

SOUL & DISCO BROTHERS


Een nieuw sensationeel concert met opzwepende soul- en discohits

Speelperiode: 8 oktober 2010 t/m 12 maart 2011
Première: 20 oktober 2010, Goudse Schouwburg, Gouda


De Soul & Disco Brothers zijn terug met een nieuw sensationeel theaterconcert. In 2008 maakten deze vier sexy mannen met gouden kelen hun debuut in de Nederlandse theaters. Het resultaat: een theaterhit met uitzinnig publiek, uitverkochte zalen en uitsluitend lovende pers. Avond na avond veranderden de schouwburgen binnen no time in roerige soultenten en ging het dak er af. Ook in deze nieuwe show worden zij begeleid door topmuzikanten, onder leiding van Iwan van Hetten (o.a. Sister Sledge). De Soul & Disco Brothers brengen nummers van James Brown tot Earth, Wind & Fire, van Michael Jackson tot Marvin Gaye en van Prince tot Stevie Wonder en vele anderen.
Play that funky Music!

Bezoek de website van Soul & Disco Brothers

Video's


Foto's

Quotes

Explosie van dansende lijven
Het Parool
3 december 2010

Houterige huisvaders veranderden in soepele slangenmensen, moeders werden weer meisjes en meegesleepte kinderen wisten niet wat ze overkwam.
Het Parool
3 december 2010

...een fenomenale uitvoering van Wild Cherry's Play that funky music white boy.
Het Parool
3 december 2010

De Soul & Disco Brothers brengen een avondje onvervalste nostalgie
Het Parool
3 december 2010

Bij de eerste tonen van Freak Out (Chic) rijst men massaal overeind uit het comfortabele rode pluche en ondergaat de schouwburg een metamorfose: discotheek is meer op zijn plaats.
Theaterparadijs.nl
22 oktober 2010

(...)voortreffelijke vierkoppige band onder leiding van Iwan VanHetten(...)
Theaterparadijs.nl
22 oktober 2010

Een ontzettend muzikale, swingende en gezellige avond!
Ze.nl
22 oktober 2010

Van begin tot eind is Soul & Disco Brothers een waar feestje! Vanaf de eerste minuut gaat het gehele publiek uit zijn dak.
Ze.nl
22 oktober 2010

Samengevat is het nieuwe theaterconcert van de Soul & Disco Brothers een echte aanrader voor als je zin hebt in een sfeervolle, muzikale en vooral swingende avond!
Ze.nl
22 oktober 2010

IJzersterk kwartet (…) De stemmen vloeien mooi in elkaar over, van de heldere falset voor het Earth, Wind and Fire-materiaal tot rauwe strotten voor James Brown. De band onder leiding van Iwan van Hetten, die zijn ervaring met Sister Sledge brengt en de soul uit alle poriën laat stromen, schiet de hele avond met scherp.
De Volkskrant over hun vorige show
20 september 2010

Soul in zijn puurste vorm. De zaal geniet. Al na de eerste medley veert het publiek op van het pluche. Een wonderlijk gezicht om zeshonderd man in één keer op te zien vliegen.
GPD over hun vorige show
20 september 2010


Credits

Regie: Arjan Schoolderman Met: Bryan B, David Gonçalves, Ruben Heerenveen, Omri Tindal Band: Iwan van Hetten (bandleider en keyboard), Mike Kamp (bas), Roy Beukers (gitaar), Dion Murdock (drums) Arrangementen: Iwan van Hetten Toneelbeeld en licht: Job Woudstra Kostuums: Maya Schröder Choreografie: Carolien Canters Fotografie: Sven Hoogerhuis, All Access Grafisch ontwerp: Katinka Krijgsman


SEIZOEN 2010 - 2011

Alles voor de Führer De Aanslag Wilde Lucht Vuur in glas De Avonden De 101 Dalmatiërs De Eenzaamheid van de Priemgetallen Havana Rakatan MARILYN MONROE: Diamonds are a girls best friend Het werkt wel NAT One Night of Queen Flamenco sin Fronteras Heb je hun weer... Grace Soul & Disco Brothers Zadelpijn en ander damesleed


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING