SEIZOEN 2010 - 2011

NAT

JOEP ONDERDELINDEN

NAT


Speelperiode: 24 september 2010 t/m 28 mei 2011
Reprise: 29 maart t/m 28 april 2012
Première: 19 november 2010, Schouwburg De Meerse, Hoofddorp


Het grote publiek kent hem als de provinciale postbode Siemen naast Plien en Bianca uit Zaai, als de sullige Nederlander die Paturain ontdekte of door de verschillende theaterrollen die hij tot nu toe heeft gespeeld. De laatste jaren profileert Joep zich steeds meer als solist. Dit leverde de soloprogramma's JOEP, STRAK en WORST op.

NAT gaat over de zoektocht naar geluk. Geluk is een raar ding. Word je het pas als je ook heel ongelukkig bent geweest? Houdt geluk eigenlijk wel van mensen? Een thema dat iedereen herkent. Allemaal zijn we op zoek naar ons eigen stekkie, de boomhut, de geheime plek die we als kind hadden, waar niemand op je let en waar je rustig uit je neus kunt eten.

Bezoek de website van Joep Onderdelinden

Video's


Foto's

Quotes

Onderdelinden zoekt geslaagd naar geluk (...) Onderdelinden is een beweeglijk, cartooneske figuur en hij heeft decor en inhoud daar voortreffelijk op afgestemd (...) Onderdelinden heeft een heerlijk kinderlijk verbeeldingsvermogen waarmee hij de verschillende fases in zijn leven smaak geeft (...) Nat klopt aan alle kanten.
Het Parool
26 november 2010

In een mooi gecomponeerde voorstelling met een organisch met elkaar verbonden opening en slot, gaat Onderdelinden op zoek naar geluk (...) Dit keer ontpopt hij zich tot een interessante Toon Hermans in pocketformaat (...) een originele beweeglijke verteller, die zijn publiek meeneemt in zijn gedachtestroom.
Volkskrant ★★★
23 november 2010


Social Media


Credits

Tekst en spel: Joep Onderdelinden Begeleiding: Margôt Ros, Wil van der Meer en Lieneke le Roux Regie: Bruun Kuijt Vormgeving: Dirk Pieter Terpstra Muziek: Raymund van Santen Lichtontwerp: Remko van Wely Techniek: Eelco Vellema


SEIZOEN 2010 - 2011

Alles voor de Führer De Aanslag Wilde Lucht Vuur in glas De Avonden De 101 Dalmatiërs De Eenzaamheid van de Priemgetallen Havana Rakatan MARILYN MONROE: Diamonds are a girls best friend Het werkt wel NAT One Night of Queen Flamenco sin Fronteras Heb je hun weer... Grace Soul & Disco Brothers Zadelpijn en ander damesleed


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING