VOLG HEHOBROS OOK VIA:

 

HEHOBROS


Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing leerden elkaar op de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie kennen en zijn sindsdien beste vrienden.

Samen maakten Pepijn en Kevin de online comedyserie Hehobros, waarin de twee -de één hetero en de ander homo- elkaar bijpraten over hun leven en relatie.  

Pepijn Schoneveld studeerde in 2009 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Pepijn was in 2012 finalist tijdens het Leids Cabaret Festival en maakte daarna drie cabaretprogramma's. Verder speelde hij in het theater, tv series als Feuten en Toren C en in films als Weg van Jou. Ook maakt hij de populaire podcast PepTalk, waarin hij praat met collega's over humor en het leven.

Kevin Hassing studeerde ook in 2009 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Sindsdien is hij in het theater te zien geweest in o.a. The Neverending Story, Fatal Attraction en The Normal Heart. Verder speelde hij in Goede Tijden, Slechte Tijden en in Centraal Medisch Centrum. Ook is zijn stem te horen in vele luisterboeken en (teken)film series als iCarly, Violetta en Fuller House.


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING