Foto via Wart Kamps

VOLG WART KAMPS OOK VIA:

WART KAMPS


Wart Kamps (1979) is een multi-talent. Hij is acteur, cabaretier en schrijver. Hij speelde 16 jaar met z’n cabaretgezelschap Rooyackers, Kamps & Kamps. Hij acteerde onder andere in de series Vlogmania, Het Klokhuis, Deep Shit & Dokter Tinus (SBS, 2016-2018) en hij was twee seizoenen te zien als Kapitein Bram in de science fiction komedie bij de VPRO: Missie Aarde (2015). Ook was hij te zien in de films Bon Bini Holland 3 en Loenatik te Gek! (2014)

Ook als maker zit Kamps niet stil. In 2017 schreef hij samen met zijn tweelingbroer Tim Kamps het scenario voor de telefilm Het Irritante Eiland (jeugd, VPRO), onder regie van Albert Jan van Rees. Waarin hij zelf ook een rol vertolkt.

Kamps is continu te zien in het theater. Hij won in 2016 een musical Award voor beste mannelijke hoofdrol als Cyrano in De Zere Neus van Bergerac en speelde onder andere in 2018 en 2019 in De Gelaarsde Poes & Hamlet, de familievøørstelling van Pieter Kramer en Don Duyns. In 2021 stond Wart in Het is maar een Peepshow in Theater Bellevue en De grote Jezus redt ons AUB kerstshow van De Kleine Komedie. Komend seizoen staat Kamps weer op de planken, met zijn solo cabaretvoorstelling Awkwart. Daarnaast is hij ook te zien in As you like it van De Toneelmakerij in samenwerking met Circus Treurdier.

ON TOUR!
Wart is in theaterseizoen 22-23 te zien in zijn solovoorstelling AWKWART.
» Bekijk meer informatie en speeldata

CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING