NIEUWS

DONDERDAG 7 MEI 2020

VOORSTELLINGEN TOT EN MET 31 MEI 2020 GEANNULEERD, DAARNA MAATREGELEN MOGELIJK STAPSGEWIJS AFGEBOUWD


Update rondom de bestaande maatregelen in de strijd tegen een verdere verspreiding van het coronavirus:

De landelijke overheid heeft op 6 mei j.l. besloten dat alle theatervoorstellingen tot en met 31 mei niet door gaan. Daarna is het streven dat de bestaande maatregelen stapsgewijs worden afgebouwd. Per 1 juni mogen voorstellingen gespeeld worden onder aanwezigheid van 30 personen (inclusief acteurs en personeel) en per 1 juli onder aanwezigheid van 100 personen (inclusief acteurs en personeel).

Dit betekent dat alle voorstellingen van Bos Theaterproducties tot en met 31 mei 2020 geannuleerd zijn. Op dit moment wordt onderzocht wat de gevolgen zijn voor onze voorstellingen vanaf 1 juni. Ook is nog onduidelijk of en wanneer geannuleerde voorstellingen op een later moment ingehaald kunnen worden. Zodra hierover meer bekend is, zal het theater je informeren en passen wij de informatie op onze website aan.

Heb je een ticket gekocht voor een voorstelling? Bezoek de website van het desbetreffende theater voor meer informatie. Het theater heeft contact met je opgenomen of neemt nog contact met je op over je ticket. In verband met de uitzonderlijke situatie kan het even duren voor je iets hoort. We willen je vragen niet zelf (telefonisch) contact op te nemen met het theater. Mocht je de culturele sector willen helpen, dan willen we je vragen om nu nog niet je geld terug te vragen. We verwijzen je graag door naar het nieuwsbericht over 'Bewaar je ticket, geniet later'.


Voorstellingen tot en met 31 mei 2020 geannuleerd, daarna maatregelen mogelijk stapsgewijs afgebouwd
Deel dit nieuws op:   


« terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING