NIEUWS

DINSDAG 19 NOVEMBER 2019

WOUTER DE JONG GAAT THEATERS IN MET BESTSELLER 'MINDGYM'


Wouter de Jong zal bij sommigen nog bekend zijn van zijn acteerwerk in Goede Tijden Slechte Tijden of Villa Achterwerk. Maar sinds 2018 is hij voornamelijk bekend van zijn megabestseller MINDGYM: Sportschool voor je geest. In dit boek laat Wouter zien hoe je met mentaal sporten kunt trainen voor meer focus, rust én energie – zelfs voor de meest nuchteren onder ons. En dat hier behoefte aan is, blijkt wel uit het succes: inmiddels zijn er al meer dan 60.000 exemplaren verkocht. Nu is het tijd om dit succes naar het theater te brengen. Aankomend theaterseizoen zal Wouter theaters in Nederland omtoveren tot zijn sportschool voor je geest!

Bij gezondheid denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Daarom laat Wouter in zijn MINDGYM Theatercollege zien hoe je meer veerkracht kweekt, hoe je je aandachtsspier kunt trainen en hoe je beter om kunt gaan met tegenslag – en juist meer kunt genieten van de mooie dingen in het leven.
Dankzij zijn acteer- en podiumervaring is Wouter een inspirerende spreker die je heel veel nieuwe inzichten oplevert. Met wetenschappelijk gebaseerde weetjes, bruikbare technieken en praktische oefeningen geeft hij je in deze voorstelling een proteïneshake voor je hersenen.

Wouter: “Ik heb enorm zin in deze theatertour. Mindgym in het theater is ultiem braintainment; een college met allerlei interessante feiten en praktische technieken voor je mentale conditie én een leuke avond uit.”

Klik hier voor de speellijst

Wouter de Jong gaat theaters in met bestseller 'Mindgym'
Deel dit nieuws op:   


« terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING