NIEUWS

VRIJDAG 18 OKTOBER 2019

KICKSTART TO A BETTER FUTURE: SOUTH AFRICAN ROAD TRIP ON THE ROAD TO EDINBURGH
Geef de cast van South African Road Trip…Good Hope!
Alle informatie over deze actie is te vinden via: www.southafricanroadtrip.nl/roadtoedinburgh

De cast van South African Road Trip woont in Khayelitsha, een van de grootste townships in Kaapstad, Zuid-Afrika. Hier is de werkloosheid hoog en ontbreken tal van voorzieningen die wij als vanzelfsprekend ervaren zoals een stenen huis, betaalbaar onderwijs en goede gezondheidszorg. Desondanks hebben zij hoop. Hoop om de wereld te veroveren met hun muziek, hoop op een betere toekomst: Good Hope.

Nu is het tijd voor de rest van de wereld om kennis te maken met South African Road Trip. Want hoe meer bekendheid en optredens, hoe meer inkomsten, en hoe groter de kans dat hun dromen worden verwezenlijkt. South African Road Trip wil zich daarom voor het eerst buiten Nederland presenteren en wel tijdens het Edinburgh Fringe Festival, het wereldberoemde kunstfestival dat elk jaar in de Schotse hoofdstad plaatsvindt. Endinburgh is dé springplank voor een internationale carrière.

Je kunt South African Road Trip helpen door een van hun CD's (Tribute to Madiba, Celebrating Life of Good Hope te kopen via onze webshop. ‘Gewoon’ geven aan onze actie On the road to Edinburgh, kan natuurlijk ook. Het doel is om 60.000 euro op te halen, dus elke euro telt!

Doneer nu!
Lees meer informatie op de actiepagina. Wilt u liever gelijk doneren? Scan dan de onderstaande QR-code of klik op deze link.
Kickstart to a better future: South African Road Trip on the road to Edinburgh
Deel dit nieuws op:   


« terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING