NIEUWS

MAANDAG 27 MEI 2019

STREETLAB-PRESENTATOR EN ALLESKUNNER DAAN BOOM GAAT VOOR HET EERST SOLO HET THEATER IN


Na de succesvolle TV-serie Streetlab, een optreden in Ahoy met René Froger, de hitserie Kelderklasse 15 op YouTube en de titel 'Best geklede man van 2018' is het tijd voor een heuse onemanshow: De Eerste. Duizendpoot Boom gaat álles doen in deze voorstelling: tapdansen, streetdancen, zingen, rappen, pianospelen, schreeuwen, balletten, huilen, miepen, maar ook sociale experimenten uithalen (zoals hij dat in Streetlab deed), dirigeren (zoals in Maestro), verhalen vertellen uit de Kelderklasse en bovenal heel veel lachen. Daan Boom is van 3 oktober 2019 t/m 7 april 2020 te zien in diverse theaters.

Daan Boom: "Een solovoorstelling is waar ik van jongs af aan al van droomde. Ik heb eerst wat podium ervaring opgedaan in de show van Hans Liberg en wordt nu met behulp van Peter Heerschop klaar gestoomd om solo het podium te betreden. Ik vind het dood eng, maar heb ongelooflijk veel zin om door heel Nederland te touren met mijn show."

Daan Boom is presentator, maar dat hokje is eigenlijk te klein voor hem. Met zijn jeugdvrienden maakte hij het inmiddels klassieke televisieprogramma 'Streetlab' dat genomineerd werd voor de 50ste Gouden Televizier-Ring en dat hen de titel 'Volkskrant televisietalent van het jaar' opleverde. Momenteel is zijn YouTubeserie (NPO3) Kelderklasse 15 een hit online. In deze realityserie zet het voetbalteam van Boom alles op alles om de kampioenstitel te bemachtigen. Daarnaast staat zijn C.V. bol van de unieke acties die hem typeren. Zo stond hij op filmfestival in Cannes met de winnaars op het podium (uiteraard zonder dat zij dit door hadden), liep hij een marathon (natuurlijk zonder hiervoor te trainen) en trad hij op met een boyband zowel in Ahoy als op een treurig marktplein (uiteraard met René Froger). Hij werd runner up in het populaire TV programma 'Maestro'. Hij heeft met Stijn van Vliet in 48-uur een roman geschreven die goede recensies kreeg, figureerde in de show Ick Hans Liberg van Hans Liberg, trad op met zijn karaokeband in de Ziggo Dome en spoot zijn lippen op met driemaal de normale hoeveelheid om vervolgens , met die opgespoten lippen in The Passion te spelen. Als kers op de taart is hij door Esquire uitgeroepen tot 'Best geklede man van 2018'.
Streetlab-presentator en alleskunner Daan Boom gaat voor het eerst solo het theater in
Deel dit nieuws op:   


« terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING