NIEUWS

VRIJDAG 19 MEI 2023

SUCCESVOLLE THEATERVOORSTELLING MARJA'S RELATIE ADVISATIE SHOW TERUG IN HET THEATER


De succesvolle voorstelling Marja's Relatie Advisatie Show - van de Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam, Marja van Katendrecht - keert terug naar het theater aankomend theaterseizoen. Met een avond vol verrassingen, liefdevol relatie advies, maar vooral vol humor hoopt zij van ieders (gebroken) hart weer een warm, kloppend orgaan te maken.

Marja van Katendrecht is een echte Rotterdamse en al jaren beroemd in haar stad. Marja heeft hobby’s en een hart dat openstaat voor andere mensen. Marja is Burgemeesteres van Camping Rotterdam en verblijde ieder hart op vrijdagavond met Marja’s Bingo-, Correlatie-Radio op Radio Rijnmond. Daar is het niet bij gebleven, want is inmiddels is Marja uitgeroepen tot Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam. Ze probeert mensen met elkaar te verbinden en ze zo nu en dan eens op een andere manier naar elkaar te laten kijken.

Marja heeft in 2008 de persoonlijkheidsprijs Camaretten binnengesleept. In 2020 was zij met haar voorstelling Marja’s Grote Tupper Topper Show te zien in diverse theaters. 

Over de voorstelling
Nadat Tupperware eenzijdig de relatie met haar verbrak, volgde voor Marja een lastige tijd. Bij de pakken neerzitten is voor haar geen optie en nu voelt zij de noodzaak om diverse relatie-situaties uit het leven te gaan ontrafelen. Tijdens deze door haar zelf ontwikkelde cursus-avond, prikkelt zij zichzelf en haar publiek en geeft (on)gevraagd advies. Marja schijnt haar licht op de toekomst en doorziet menselijke patronen. Zij mijmert over levensdoelen en zoekt naar nieuwe inzichten die toegang geven tot de Bron van het Geluk. Tijdens een bonte avond vol verrassingen hoopt zij van ieders (gebroken) hart weer een warm kloppend orgaan te maken.


Succesvolle theatervoorstelling Marja's Relatie Advisatie Show terug in het theater
Deel dit nieuws op:   


« terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING