NIEUWS

DINSDAG 7 FEBRUARI 2023

MADS WITTERMANS SPEELT DIT SEIZOEN EENMALIG EEN EXCLUSIEVE VOORSTELLING THE MEETING


Mads Wittermans speelt dit seizoen eenmalig een exclusieve voorstelling van The Meeting. Deze persoonlijke voorstelling over zijn verslavingsverleden is op 24 februari 2023 te zien in Theater Bellevue in Amsterdam.

Over The Meeting
De machteloosheid van een verslaving, het vallen en proberen op staan in een krankzinnige ziekte. De lange, neerwaartse vlucht naar rock bottom en het uiteindelijke herstel. Acteur Mads Wittermans (o.a. bekend van Penoza, De 12 van Schouwendam, Baantjer Het Begin en Van God Los) vertelt zijn persoonlijke verhaal over de strijd met een alcoholverslaving.

In 2009, ruim 13 jaar geleden, heeft Mads enige tijd in een kliniek in Schotland doorgebracht om van zijn alcoholverslag af te komen. Tijdens dit verblijft heeft hij kennis gemaakt met de 12 stappen. Door deze stappen te volgen en door heel hard aan zichzelf te werken heeft hij zijn verslaving overwonnen en kiest hij nu voor een nuchter leven.

In The Meeting legt Mads uit wat de verslaving met hem heeft gedaan, hoe hij is hersteld en wat voor invloed dit op zijn leven heeft gehad. Met ruimte voor de lach neemt Mads je mee en laat hij de pijn, de gekte, het verdriet, de gevangenschap en de eenzaamheid zien, welke niet alleen hem vastgrijpen, maar ook zijn omgeving en de pijn en het verdriet dat zijn naaste omgeving heeft doorstaan. In het bijzonder ook zijn vader, die ook in de moeilijke periodes altijd van hem is blijven houden.

Klik hier om kaarten te bestellen.

Mads Wittermans speelt dit seizoen eenmalig een exclusieve voorstelling <i>The Meeting</I>
Deel dit nieuws op:   


« terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING