NIEUWS

WOENSDAG 22 JUNI 2022

MARJA VAN KATENDRECHT BRENGT MASTERCLASS OVER RELATIES


Na het succes van Marja’s Grote Tupper Topper Show en Marja’s Dooie Sterren Parade is Marja van Katendrecht vanaf maart 2023 terug in het theater met haar nieuwe voorstelling Marja’s Relatie Advisatie Show.

Een hartverwarmende masterclass waarin ze diverse “relatie-situaties” uit het leven ontrafelt. Tijdens deze bonte avond vol verrassingen hoopt Marja van ieders (gebroken) hart weer een warm kloppend orgaan te maken.

Marja van Katendrecht: “Nadat Tupperware in 2021 de relatie eenzijdig met mij verbrak, dreigde ik in een groot zwart gat te vallen. De leegte en het vacuüm van de mooi gekleurde kunststof bakjes dreigde op mijzelf over te slaan. Maar het zette me ook aan het denken. Hoe verkrijgt men inzichten en wat kan iemand zelf ondernemen om binnen verhoudingen en relaties geluk te blijven ervaren. De cursus ‘Leven met een man, hoe moet dat dan?’ Was een ware eye-opener. Met behulp van verhalen, anekdotes en prachtige liedjes deel ik graag mijn nieuwe inzichten met een ieder die hiervoor open staat. Het is misschien soms even wennen, maar zoals mijn man altijd tegen mij zegt: "Je zult jezelf wel open moeten stellen, wil er iets naar binnen kunnen varen”. Vindt u het niet poëtisch?”

De voorstelling is van 2 maart tot en met 19 mei 2023 te zien in verschillende theaters in Nederland.
Klik hier voor meer informatie!

Foto: Annemieke van der Togt

Marja van Katendrecht brengt masterclass over relaties
Deel dit nieuws op:   


« terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING