NIEUWS

WOENSDAG 14 OKTOBER 2020

UPDATE NAAR AANLEIDING VAN DE AANGEKONDIGDE MAATREGELEN OP 13 OKTOBER


Gisteren hebben we vol spanning gekeken naar de persconferentie waarin de maatregelen voor de komende periode bekend gemaakt werden. Wat we vreesden werd werkelijkheid. Theaters mogen de komende periode slechts dertig bezoekers ontvangen. Dit betekent dat veel van onze voorstellingen die de komende twee weken in het theater zouden staan, verplaatst moeten worden. We houden er rekening mee dat er een reŽle kans bestaat dat we de komende vier weken niet kunnen spelen, maar we blijven positief. Er wordt momenteel achter de schermen druk overlegd met theaters en er wordt gezocht naar alternatieve speeldata. Zodra er meer bekend is over de verplaatsing van een voorstelling, zal deze informatie vanuit het theater met kaartkopers worden gedeeld. Ook passen we de speellijsten aan op onze website. Het is een onzekere tijd, maar we houden hoop en moed! Tot in het theater!

Voor specifieke informatie over de voorstelling Pandepaniek van DE VERLEIDERS kijk op www.de-verleiders.nl/pandepaniek.

Ik heb een kaartje gekocht voor een Bos-voorstelling in de periode van 14 oktober t/m 28 oktober. Wat nu?
Momenteel zijn wij met onze artiesten en de theaters druk in overleg om mogelijkheden en verplaatsingen te bespreken. De kans is groot dat veel voorstellingen in deze periode verplaatst moeten gaan worden. Als je een kaartje hebt gekocht, ontvang je bericht van je theater.

Ik heb een kaartje gekocht voor een Bos-voorstelling in de periode van 28 oktober t/m 11 november.
Houd er rekening mee dat deze voorstelling verplaatst kan gaan worden. We zijn met onze artiesten en de theaters in overleg om de mogelijkheden te bekijken en wachten natuurlijk in spanning de persconferentie af waarin de komende twee weken geŽvalueerd zullen worden. Enkele theaters hebben al besloten dat zij vier weken gesloten blijven (o.a. DeLaMar Theater). Heb je een kaartje in dit theater, dan krijg je zo snel mogelijk bericht van het theater.

Ik heb een kaartje gekocht voor een Bos-voorstelling in de periode na 11 november.
Deze voorstellingen gaan vooralsnog gewoon door. Hopelijk tot dan in het theater!

Ik heb nog geen kaartje gekocht voor een Bos-voorstelling, maar zou dit wel willen. Kan ik nu nog reserveren?
Absoluut! Help ons een handje door te laten zien dat je graag naar het theater wilt. Wacht niet met het kopen van een kaartje voor voorstellingen in november of december.

Update naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen op 13 oktober
Deel dit nieuws op:   


« terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING