NIEUWS

DINSDAG 24 MAART 2020

VOORSTELLINGEN TOT EN MET 28 APRIL 2020 GEANNULEERD


De bestaande maatregelen in de strijd tegen een verdere verspreiding van het coronavirus zijn aangescherpt. De landelijke overheid heeft nu besloten dat alle theatervoorstellingen tot en met 28 april niet door gaan.

Dit betekent dat alle voorstellingen van Bos Theaterproducties tot en met 28 april 2020 geannuleerd zijn. Het is nog onduidelijk of alle voorstellingen op een later moment ingehaald kunnen worden, dat wordt op dit moment onderzocht. Zodra hierover meer bekend is, zal het theater je informeren en passen wij de informatie op onze website aan.

Heb je een ticket gekocht voor een voorstelling? Bezoek de website van het desbetreffende theater voor meer informatie. Het theater heeft contact met je opgenomen of neemt nog contact met je op over je ticket. In verband met de uitzonderlijke situatie kan het even duren voor je iets hoort. We willen je vragen niet zelf (telefonisch) contact op te nemen met het theater. Mocht je de culturele sector willen helpen, dan willen we je vragen om nu nog niet je geld terug te vragen.


Voorstellingen tot en met 28 april 2020 geannuleerd
Deel dit nieuws op:   


« terug


CONTACT
ZEEBURGERDIJK 84
1094 AG AMSTERDAM
020 - 42 11 221
INFO@BOSTHEATERPRODUCTIES.NLVOOR DE PERS
VOOR THEATERS
BOS BUSINESS
ANBI INFORMATIEWEBSHOP
ARCHIEF
REPETITIERUIMTE
PRIVACYVERKLARING