MEER BOS THEATERPRODUCTIES
De Ploeg is terug! Dit keer duikt het roemruchte gezelschap van cabaretiers (NUHR) en acteurs (o.a. Loes Luca en Han Römer) in de wereld van de film. Ze ploegen zich in Pilp Fuction door een filmscript over een meisje op zoek naar haar moeder, een groot Hollywood-actrice. Het meisje dwaalt als een Alice door Filmland, komt terecht in bekende filmscènes en staat oog in oog met beroemde filmsterren. Ondertussen ontvouwt zich een fantastische theatervoorstelling die je het liefst ziet met een grote bak popcorn op schoot. Een avond vol spektakel, spanning, liefde en drama zoals je normaal alleen in films ziet. De Ploeg, eindelijk in Dolby Surround en Technicolor.

Met Loes Luca, Ria Marks, Ilke Paddenburg, Han Römer, Genio de Groot, Peter Heerschop, Viggo Waas en Titus Tiel Groenestege. Geregisseerd door Jakop Ahlbom.
SPEELLIJST

Pilp Fuction is te zien in heel Nederland. Kaarten zijn alleen te reserveren via de theaters. De verkoop is bij de meeste theaters inmiddels gestart.

Wijzigingen voorbehouden
Legenda: T = Try-out | VP = Voorpremière | P = Première | LK = Laatste kaarten | U = Uitverkocht© 2016 - 2017 Bos Theaterproducties