Wie dan allemaal...


PLIEN & BIANCA

WIE DAN ALLEMAAL...


Meesters in het creëren van onvergetelijke typetjes

Speelperiode: 11 oktober 2007 t/m 7 juni 2009 en 17 september 2008 t/m 4 juni 2009

Twee alleenstaande broers en twee mislukte kunstenaressen. Het zijn de vier nieuwe creaties van Plien & Bianca en zij stelen de show in Wie dan allemaal... De nieuwste voorstelling van Plien & Bianca is opnieuw een krachtige kruisbestuiving van absurde humor, muzikale verrassingen en ontroerende slapstick. Hier geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman maakten eerder samen drie voorstellingen: Changez (1998), Biks (2000) en Ngorongoro (2003). Al snel veroverden zij het grote publiek. Na hun samenwerking met Paul Goot en Owen Schumacher in het theater (Stessen) en op de televisie (Zaai en Koefnoen), zijn ze nu samen terug op de planken met hun vierde programma Wie dan allemaal...

Bezoek de website van Plien & Bianca

TrailerRecensies / Quotes

Ze hoeven zich maar om te draaien, met hun plaksnorren en hoog opgetrokken broeken, en de lach is daar. (…) erg geestige voorstelling (…) over vier typetjes die je bijblijven.
Trouw
12 december 2008

De combinatie van dans, bewegen en muziek sluit als een legpuzzel, net zoals het verhaal, dat ingenieus in elkaar haakt. (…) op de vondsten en beweeg- en acteerprestaties van Plien en Bianca zelf valt niet veel af te dingen.
Algemeen Dagblad
11 december 2008

Plien en Bianca hadden altijd al de lachers op hun hand met hun ongegeneerde gekkigheid en mallotige verkleedpartijen. Maar nu heeft al die idiotie ook nog iets te zeggen.
NRC Handelsblad
10 december 2008

Plien en Bianca bewijzen opnieuw meesterlijk te zijn in typetjes die in absurde situaties belanden. (…) De dialogen zijn scherp en vol vondsten. (…) Wie vooral lekker wil lachen heeft een prachtavond.
Volkskrant
10 december 2008

Plien en Bianca op hun allerbest (…) Plien en Bianca maken van iedere scène een hilarisch schouwspel. Het is de verrassing die hoogtij viert in de ruim anderhalf uur durende voorstelling. (…) absoluut topcabaret.
Dedemvaartse Courant
12 november 2008

Een plot met een verrassende, bijna onvoorspelbare afloop
Dagblad van het Noorden - Jacques D'Ancona
28 februari 2008

Bekwaam, gewiekst, geroutineerd en met enkele hilarische scènes
Dagblad van het Noorden - Jacques D'Ancona
28 februari 2008

Dit zijn Plien & Bianca op hun best
Leeuwarder Courant
31 januari 2008

‘Wie dan allemaal…’ is een wonderlijke combinatie van tragikomische en knettergekke elementen. Prachtig aangekleed, met gevoel voor eenvoudige theatrale trucs, in een simpel maar inventief gebruikt decor. En met een Plien & Bianca die zich uitleven in de door hen gecreëerde herkenbare typetjes. (…) Onweerstaanbaar leuk
Leeuwarder Courant
31 januari 2008
BOS THEATERPRODUCTIES

HOME
NIEUWS
OVER BOS
BEREIKBAARHEID
CONTACTFORMULIER
MEDEWERKERS
VACATURES
AUDITIES
REPETITIERUIMTE

OVERIG

VOOR DE PERS
VOOR THEATERS
WEBSHOP
ARCHIEF
BOS BUSINESS


ARTIESTEN BIJ BOS

PLIEN & BIANCA
NUHR
PETER HEERSCHOP
VIGGO WAAS
GEORGE VAN HOUTS
JOEP ONDERDELINDEN
MISS MOLLY & ME
KIM VAN ZEBEN
PETER VAN ROOIJEN
YENTL EN DE BOER
MATROESJKA
MARCEL DE GROOT
ALINK & PLUKAARD
ZOUTMUS
HENK POORT
LONNEKE DORT
MAARTEN VAN DEN BERG
ANDRIES TUNRU