Selma Ann Louis


SELMA ANN LOUIS


De roadmovie-musical met Plien & Bianca en Arjan Ederveen

Zowel Plien & Bianca als Arjan Ederveen behoeven eigenlijk geen verdere introductie. Alle drie staan al jaren garant voor droogkomische en kwalitatieve producties in volle theaterzalen en op televisie. Nu zijn ze voor het eerst samen te zien in de nieuwe voorstelling van theatermaker Pieter Kramer: de roadmovie-musical Selma Ann Louis.

Als de jeugdvrienden Selma, Annegien en Louis elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel vertrokken zijn, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.

Selma Ann Louis
 is een komische en muzikale voorstelling; inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscènes, dubbelrollen en haastverkledingen.

Dezelfde makers als In de ban van Broadway
Als vakman met een kinderlijke verwondering, is Kramer de ongekroonde koning van de allround familievoorstelling. Altijd vol visueel spektakel en intelligente humor voor jong & oud. Hij werkte al veelvuldig en succesvol samen met Ederveen (o.a. Theo & Thea, 30 Minuten en meerdere voorstellingen van het Ro Theater); en regisseerde Bianca in In de ban van Broadway. Deze met vier Musical Awards bekroonde theaterproductie werd geschreven door Nathan Vecht (o.a. KunsthartGidsland, Don Juan en Post), die ook verantwoordelijk is voor het script van Selma Ann Louis. Overige rollen worden vertolkt door o.a. door Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman. De muziek ligt in de capabele handen van de gebroeders Groenteman.

De voorstelling gaat op 6 mei 2018 in première in het DeLaMar Theater en speelt tot en met juli in negen theaters door het land. Bekijk de speellijst hier.

Selma Ann Louis is een coproductie van:
Stichting TheaterAlliantie en Bos Theaterproducties


TrailerRecensies / Quotes

Heerlijk spektakelstuk ★★★★★
AD
7 mei 2018

Vrolijk theaterfeestje ★★★★
NRC
7 mei 2018

Alles is perfect ★★★★★
Scènes
7 mei 2018

Hilarische roadtrip ★★★★
De Telegraaf
8 mei 2017
BOS THEATERPRODUCTIES

HOME
NIEUWS
OVER BOS
BEREIKBAARHEID
CONTACTFORMULIER
MEDEWERKERS
VACATURES
AUDITIES
REPETITIERUIMTE

OVERIG

VOOR DE PERS
VOOR THEATERS
WEBSHOP
ARCHIEF
BOS BUSINESS


ARTIESTEN BIJ BOS

PLIEN & BIANCA
NUHR
PETER HEERSCHOP
VIGGO WAAS
GEORGE VAN HOUTS
JOEP ONDERDELINDEN
MISS MOLLY & ME
KIM VAN ZEBEN
PETER VAN ROOIJEN
YENTL EN DE BOER
MATROESJKA
MARCEL DE GROOT
ALINK & PLUKAARD
ZOUTMUS
HENK POORT
LONNEKE DORT
MAARTEN VAN DEN BERG
ANDRIES TUNRU