BEREIKBAARHEID

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.30 uur.

Zeeburgerdijk 84
1094 AG Amsterdam
T (020) 42 11 221
E info@bostheaterproducties.nl


Grotere kaart weergeven

Met het openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station:
- Bus 22, richting Indische Buurt, uitstappen bij halte Molukkenstraat. Vervolg route in noordelijke richting en sla linksaf de Zeeburgerdijk op. Bos Theaterproducties is aan de linkerzijde van de straat.
- Tram 4, 9, 16, 24 of 25, uitstappen bij halte Munt. Overstappen op tram 14, uitstappen bij halte Zeeburgerdijk. Rechtsaf de Zeeburgerdijk op. Bos Theaterproducties is aan de rechterzijde van de straat.
- Trein naar station Amsterdam Muiderpoort. Onderaan de trap linksaf richting Celebesstraat. Linksaf de Celebesstraat op en deze tot aan het eind volgen (ong. 600m). Aan het einde rechtsaf de Zeeburgerdijk op. Na 270m bent u bij Bos Theaterproducties.

Met de auto vanuit de richting Zaanstad
Neem de A8 vanaf Zaanstad richting Amsterdam. De A8 gaat over in de A10, ringweg Amsterdam. Neem de A10 Oost richting Zeeburger- en IJ-tunnel (niet de Coentunnel!!). Neem afslag S114/Zeeburg, bovenaan de afslag linksaf de IJburglaan op en naar 733 meter linksaf de Zuiderzeeweg op. Op de Zuiderzeeweg rechtsaf slaan naar ze Zeeburgerdijk. Ons kantoor is aan de linkerkant van de Zeeburgerdijk.

Met de auto vanuit de richting Utrecht
Neem de ringweg Amsterdam richting Duivendrecht, afslag S112 richting Amstelstation. Rechtdoor tot aan de rotonde (Prins Bernhardplein). Rechts aanhouden en de Wibautstraat inrijden. Na 1,7km rechtsaf de Mauritskade op. Na 1,1km rechtdoor over de rotonde (2e afslag). Na ongeveer 400m gaat de Mauritskade over in de Zeeburgerdijk. Deze nog ongeveer 600m doorrijden tot aan Bos Theaterproducties.

Parkeren
Op de Zeeburgerdijk en omgeving is mogelijkheid tot (betaald) parkeren. De kosten hiervan bedragen € 2,40 per uur op maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.


BOS THEATERPRODUCTIES

HOME
NIEUWS
OVER BOS
BEREIKBAARHEID
CONTACTFORMULIER
MEDEWERKERS
VACATURES
AUDITIES
REPETITIERUIMTE

OVERIG

VOOR DE PERS
VOOR THEATERS
WEBSHOP
ARCHIEF
BOS BUSINESS


ARTIESTEN BIJ BOS

PLIEN & BIANCA
NUHR
PETER HEERSCHOP
VIGGO WAAS
GEORGE VAN HOUTS
JOEP ONDERDELINDEN
MISS MOLLY & ME
KIM VAN ZEBEN
PETER VAN ROOIJEN
YENTL EN DE BOER
MATROESJKA
MARCEL DE GROOT
ALINK & PLUKAARD
ZOUTMUS
HENK POORT
LONNEKE DORT
MAARTEN VAN DEN BERG
ANDRIES TUNRU